Tentang Kami

dylogo

PROFIL PERUSAHAAN

Wantchin Olahraga Barang Co., Ltd.diadegkeun dina 2022. Éta mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun pamekaran produk, desain, pamrosésan, produksi, sareng penjualan.Urang utamana kalibet dina produksi jeung jualan pakakas latihan kawas AIDS latihan hoki jeung barang olahraga kawas pickleball ngawelah, rakét badminton jeung ténis méja rakét, sababaraha parabot kabugaran jeung produk olahraga outdoor séjén kawas asesoris sapédah, asesoris tenda jeung bagian ransel.Produk parusahaan urang diékspor ka sakuliah dunya, ngawengku sajumlah badag konsumén, sarta deeply dipikacinta tur dipuji ku konsumén dina watesan kualitas sarta harga.

Dina waktu nu sarua, urang ogé boga basa produksi urang sorangan, nu ngaluarkeun yayasan padet pikeun panalungtikan produk tur ngembangkeun kana produksi.Tim téknik kami tiasa ngabimbing anjeun dina siklus ide-ka-produksi, nyayogikeun kaahlian anu dipikabutuh pikeun suksés ngaluncurkeun program anjeun.Kamampuhan fléksibel kami dina produksi produk olahraga anu kualitas luhur sareng rupa-rupa sistem perakitan ngamungkinkeun Wantchin mendakan solusi anu pas pikeun ampir unggal proyék.

Beurat iteuk

Pausahaan boga dua pabrik nu nempatan wewengkon total leuwih ti 18,000 méter pasagi.Kalayan ukuran pencét mimitian ti 80 ton ka 1500-ton mesin suntik plastik, urang tiasa ngalayanan rupa-rupa produk.pangalaman suntik molding tonnage badag urang jeung kapasitas sakabéh ngajadikeun urang pamimpin di spasi ieu.Tim kami ngagaduhan sakitar 320 pagawé anu kerja keras, kalebet 37 manajer, 24 insinyur, sareng 16 inspektur kualitas.

Dumasar kana ieu, pikeun ngahontal tujuan umum urang, Wantchin pasti ngajamin yén urang bakal nanganan unggal pesenan kalayan sikep profésional sareng jujur, nyayogikeun produk pangénggalna kalayan harga anu wajar sareng jasa téknis kualitas luhur.Pausahaan kami tulus ngarepkeun janten supplier anu paling dipercaya dina waktos anu caket!